Case: Euro Planit

Kantoor_EuroPlanit

 

Alfred Mol

Controller

 

"Met ondersteuning van Databas al verschillende processen succesvol gedigitaliseerd."

 

Euro Planit voert de financiële administratie in AccountView in combinatie met Visma.net en heeft een Databas service overeenkomst afgesloten voor de ondersteuning bij het gebruik daarvan. Sinds 2013 zorgen de Databas consultants er jaarlijks voor dat in ieder geval de installatie up to date blijft en de gebruikers bijgeschoold worden met de nieuwe opties.

En vrijwel elk jaar begeleiden we Alfred bij het doorvoeren van verbeteringen in het administratieve proces bij Euro Planit. Zowel met extra mogelijkheden om tijd te besparen bij de registratie, en ook om sneller te rapporteren met een Excel koppeling.

De afgelopen periode is een stap vooruit gezet met het digitaliseren en verder automatiseren van de administratie: de digitale crediteuren administratie wordt nu gevoerd met hulp van Visma.net AutoInvoice en Visma.net Approval. Deze clouddiensten zijn volledig geïntegreerd met AccountView, en zo is een stukje Visma cloud toegevoegd aan AccountView.

Logo_EuroPlanit

Over Euro Planit

Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Website: www.europlanit.nl

 

New Call-to-action