Case: TAQA Theater De Vest

Sneller rapportages opstellen

 

Henk-Jan Zijlstra
Controller

TAQA TehaterDeVest foto

Samenwerking sinds 2013

Henk-Jan Zijlstra is controller bij TAQA Theater De Vest in Alkmaar en werkt sinds 2013 met AccountView software in combinatie met een Databas service overeenkomst, zodat vraagjes snel worden opgelost, en grotere vraagstukken met consultants tot grote verbeteringen hebben geleid. Zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een digitale crediteuren administratie aan de AccountView boekhouding.

2018: overstap naar 100% cloud

Tijdens het jaarlijkse Databas servicebezoek in 2018 is besproken welke voordelen er behaald kunnen worden door TAQA Theater De Vest met de volledige cloud vervanger van AccountView: Visma.net. Met name de besparing op ICT-kosten en een volledig geïntegreerde digitale crediteuren administratie waren de quick wins, die al in 2018 werden behaald.

Meer grip op het proces, sneller rapporteren

Daarna zijn Henk-Jan Zijlstra en de Databas consultants verder gegaan met optimaliseren van de financiële processen, door regelmatige consultancy afspraken werd stap voor stap toegewerkt naar vele verbeteringen. Henk-Jan Zijlstra werkt nu ruim 2 jaar met Visma.net en zegt er het volgende over:

"De overstap naar Visma.net ERP heeft ons allerlei voordeel opgeleverd. Zo gaan veel dingen nu vanzelf, hebben we controles ingebouwd, workflows geautomatiseerd en met de ingebouwde rapportage tool en de dashboard functionaliteit houden we grip op alles. We hebben er absoluut veel plezier van en zodra alle boekingen erin staan, heb je met één druk op een knop de jaarrekening klaar. Dit rapport was met de hulp van een Databas consultant zo geregeld. We zijn van plan om nog meer te automatiseren en Databas kan ons hier goed bij helpen." 

Download Nu

TAQA Theater De Vest

Theater De Vest is een in alle opzichten toegankelijk theater in Alkmaar waar u een breed scala aan voorstellingen uit binnen- en buitenland kunt beleven. In de comfortabele Grote Zaal (700 stoelen)  en Kleine Zaal (280 stoelen) kunt u genieten van uiteenlopende genres als cabaret, musical, toneel, opera, jeugd, dans, klassieke muziek en theaterconcerten. Theater De Vest is dé plek om even te ontsnappen aan de sleur van alledag. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen. 

Website: www.theaterdevest.nl

New Call-to-action