Inschrijven voor seminar

  Financieel management in de cloud

  Wil je jouw organisatie efficiënter maken? Dan is dit seminar echt iets voor jou! Als financial weet je dat procesverbetering een organisatie veel geld kan opleveren, maar je wilt dit niet slechts eenmalig doen, maar continu verbeteren zou de standaard moeten zijn. Om dit succesvol te kunnen doen, heb je flexibele software nodig en een partner die je helpt bij het steeds beter registreren, sneller afsluiten en rapporteren, gemakkelijk budgetteren en forecasten.

  Begrippen als First Time Right Registration en Fast Close komen in het seminar aan bod, waarbij de match met de uitgebreide financiële functionaliteit van het Visma.net ERP cloudplatform wordt getoond.

  Visma.net ERP is standaard software met uitgebreide financiële functionaliteit en flexibele configuratiemogelijkheden, en dit alles in de cloud. Met Visma.net ERP worden handmatige werkzaamheden geautomatiseerd, zodat je niet meer steeds bezig bent met het invoeren van gegevens of het tijdrovende opstellen van rapporten.

  Jij wilt toch ook:

  • factuurstromen volledig digitaliseren
  • de communicatie met de bank en de overheid digitaliseren
  • handmatige werkzaamheden automatiseren
  • dashboards om alle processen in de gaten te houden
  • steeds minder corrigeren
  • steeds sneller perioden afsluiten
  • steeds beter rapporteren

  Databas heeft al veel klanten begeleid bij de overstap naar Visma.net ERP en deelt haar ervaringen in dit seminar. Het belooft een interactief seminar te worden, waar je leert over de krachtige mogelijkheden van Visma.net ERP en dit zelf ervaart tijdens de demonstraties.


  Locatie: Databas kantoor

  “Ik werd steeds enthousiaster na het zien van de vele mogelijkheden met Visma.net in de cloud. Met Visma.net kunnen we onze processen verder professionaliseren én tijd besparen!

  Wij kijken uit naar jouw komst!

  Schrijf je nu in voor het seminar

   Jouw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden