Visma Software

Databas optimaliseert administratieve processen met Visma software pakketten en/of Visma cloud diensten. Databas is Visma Expert Center, Visma Cloud partner en 10-voudig Visma Award winnaar. Visma kent jaarlijks Awards toe aan partners met de hoogste klanttevredenheid in combinatie met een groeiende klantenkring. Visma heeft Databas de afgelopen jaren Awards toegekend in de categorieen Projecten/Uren, Accountancy, Klanttevredenheid en Implementatie Partner van het jaar.
 
Visma_Expert_Center_RGB.png

Visma organisatie

Visma is producent van administratieve software voor het mkb. In Nederland heeft Visma tienduizenden klanten die gebruik maken van Visma.net en AccountView.

Visma Software in Nederland is onderdeel van de Europese Visma organisatie, met honderdduizenden klanten in Europa. Visma groeit hard: er gaan meer dan 1 miljoen elektronische facturen per maand door de Visma cloud en Visma is de grootste administratieve clouddienst leverancier in Europa. 

Waarom hebben anderen voor de cloud gekozen?

Heb je interesse in clouddiensten waarmee je jouw administratieve processen kunt optimaliseren? Wil je weten wat dat oplevert?

Gratis ebook cloud computing

Visma software

Visma software is er voor controllers, directie en accountants, voor zakelijke dienstverleners, non profit en accountancy.

Databas consultants ondersteunen je bij het kiezen en gebruiken van een passende Visma oplossing.

Lees meer over ondersteuning
bij Visma software

AccountView en de cloud

AccountView is ruim 30 jaar op de markt en wordt nog steeds doorontwikkeld door Visma. Tegelijkertijd willen ook AccountView gebruikers hun administratieve processen steeds meer via de cloud laten verlopen.

AccountView gebruikers maken de overstap naar de cloud in hun eigen tempo.

Bijvoorbeeld door over te stappen naar Visma.net ERP, de 100% cloudoplossing.

Of door AccountView uit te breiden met digitale facturen en online goedkeuring daarvan.

Een Databas seminar of training helpt je om jouw eigen plan te maken.

Lees meer over seminars en trainingen