Binnen de Accountancy branche zijn nieuwe vormen van dienstverlening noodzakelijk om de omzet te laten groeien. Een duidelijke trend is het uitbreiden van administratieve werkzaamheden, met name crediteuren en debiteuren administratie. Digitalisering, moderne software, koppelingen van systemen en online samenwerken maakt upgrading van werkzaamheden mogelijk. In plaats van kwartaaldrukte vanwege btw aangiften en jaarcijfers, worden nu wekelijks facturen geregistreerd en de bank verwerkt. De klant levert online informatie aan, en houdt financiele grip met online dashboards. 

Wij zien ook een toenemende behoefte aan proactief relatiebeheer. Databas is de Visma software expert voor accountants die een meer proactieve klantbenadering willen. Dit doen wij door de accountant te ondersteunen om de administratieve processen van hun klanten continu te optimaliseren. Wij implementeren bij hun klanten bedrijfsspecifieke rapportages en dashboards door de registratie te automatiseren. Dit doen wij via ons service abonnement permanent door fine-tuning en bijscholing.

Immers ook de klant van de accountant, moet snel beslissen en actie ondernemen om succesvol te zijn. Zo’n topprestatie staat of valt met actueel inzicht in en verbinding tussen alle administratieve processen. Lees er meer over in ons e-book