Databas team

Portret Bas cloud

Bas Elbers
Directie

Ondernemende automatiseerder. In 1988 gestart met Databas. Altijd op zoek naar nog betere standaard software oplossingen, voor relevante rapportages en automatische registratie. Trots op het Databas team met ervaren specialisten, die loskomen van het product en kunnen focussen op verbeteringen van administratieve processen bij klanten. Als je een roadmap wilt voor het realiseren van een financieel management informatie systeem moet je bij Bas zijn.

linkedin-1.png

Portret Marion cloud

Marion Akkermans
Office management

De (eerste) contacten met Databas verlopen vaak via office management. Sinds 2007 werkzaam bij Databas. Als ik jouw vraag niet zelf kan beantwoorden, breng ik je met plezier in contact met de juiste collega.

linkedin-1.png

Portret Rebecca cloud

Rebecca Kabay
Office management

Ik beantwoord graag jouw vragen of help je door de juiste collega te vinden. Daarnaast heb ik volle aandacht voor een soepel verloop van de logistiek rondom bestellingen en updates.linkedin-1

Portret Tim cloud

Tim Nobel
 Verkoop

Adviseur bedrijfsefficiëntie. Graag kom ik bij je langs om onder het genot van een kopje koffie de uitdagingen te bespreken en de nieuwe mogelijkheden van werken in de cloud te introduceren.


 

 

 

 

linkedin-1.png

Portret Ron cloud

Ron Tool
Implementatie

Business consultant en implementatie manager. Sinds 1991 bij Databas. Bedrijfskundige achtergrond. Trackrecord van langdurige samenwerking: processen stapsgewijs optimaliseren en bij elk stap voordeel halen.


 

 

 

 

linkedin-1.png

Portret Eric cloud

Eric Hulshof
Implementatie

Eric werkt sinds 2006 bij Databas, nadat hij daarvoor al tien jaar bij Visma had gewerkt. Na zijn studie Bestuurlijke Informatiekunde heeft hij bij een aantal stichtingen en verenigingen gewerkt op het gebied van democratisering. Bij Databas houdt Eric zich met name bezig met het ervoor zorgen dat de implementatie van de software soepel verloopt, op tijd en binnen budget. In het verleden voorop lopend met de eerste AccountView implementatie, nu vooral actief met de cloud oplossingen van Visma.net. Als je een goede koppeling wil tussen je financiële administratie en andere software moet je bij Eric zijn.

linkedin-1.png

Portret Mark cloud

Mark Noordermeer
 Implementatie

Ik werk sinds 2008 bij Databas als implementatie consultant. Dankzij mijn administratieve achtergrond en ervaring in het veld kan ik zorg dragen voor een succesvolle implementatie. Naast implementaties van AccountView ben ik nu vooral actief met Visma.net, de cloudoplossing voor financieel management. Als voetbalkeeper weet ik dat alleen met volledige grip het beste resultaat behaald kan worden. Ben je op zoek naar volledige grip, neem dan contact met mij op!


linkedin-1.png

Portret Ernst cloud

Ernst Bronner
 Implementatie

Ik werk sinds 2000 bij Databas na praktijkervaring opgedaan te hebben in diverse financiële functies. Daardoor ben ik goed op de hoogte van wat er speelt bij het voeren van een financiële administratie. Gecombineerd met jaren implementatie-ervaring ben ik daardoor een goede sparringpartner zodat we samen snel verbeteringen kunnen doorvoeren in jouw organisatie voor optimaal inzicht en grip. Ook voor project- en managementrapportages ben je bij mij aan het juiste adres.

linkedin-1.png

Portret Martijn cloud

Martijn Cappendijk
Implementatie

Sinds 2005 werk ik bij Databas als implementatie consultant. Met mijn bedrijfskundige achtergrond weet ik bedrijfsprocessen te optimaliseren en maximaal te laten renderen. Door mijn ruime praktijkervaring ben ik goed op de hoogte van alles wat er komt kijken bij een succesvolle implementatie. Voor een financiële rapportage op maat uit AccountView moet je bij mij zijn. Het leggen van een stevig fundament en daarna optimaliseren op maat pas ik ook toe bij de nummers die ik speel als drummer van mijn band! 
 

linkedin-1.png

Meld je  aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Aanmelden