Wil je werken in een professionele omgeving, waarin je alle vrijheid hebt om je talenten verder te ontwikkelen? Dan is Databas het juiste bedrijf voor jou.

Topjob

Databas biedt sinds 1988 oplossingen voor de financiële en administratieve bedrijfsprocessen van organisaties in allerlei sectoren, van het bedrijfsleven tot de (semi-)overheid. Hierbij valt te denken aan advies organisaties, marketing- en reclamebureaus, ingenieursbureaus en accountants-en administratiekantoren, en ook culturele organisaties, bijvoorbeeld theaters, veelal met een bedrijfsgrootte van 10 tot 500 medewerkers. Databas is een groeiende organisatie bestaande uit een supportdesk, een verkoopteam, een implementatieteam en office managers.

Databas is een implementatie partner voor Visma business software (Visma.net ERP en AccountView). Databas begeleidt controllers en directeuren die bedrijfsprocessen willen optimaliseren, hun financiële grip willen vergroten, oftewel de focus willen verleggen van registreren naar regisseren. De consultants zorgen voor een snelle ingebruikname van de software en verlenen daarna service. Databas biedt klanten rendement door oplossingen te formuleren en te realiseren, die passen bij de behoeften van de opdrachtgevers. Door het hoge kennisniveau van de consultants en door toepassing van de nieuwste software versies, weet Databas uitstekend in te spelen op de behoeften van de markt. Dit heeft er onder andere in geresulteerd dat Databas de afgelopen 10 jaar 10x een Visma Award heeft gewonnen, iets om trots op te zijn, want dit betekent dat Databas continue een hoge klanttevredenheid in een groeiende klantenkring heeft behaald.

Databas werkt met een hecht team van professionals dat er continu naar streeft om de toegevoegde waarde voor klanten te vergroten door bijstelling van de dienstverlening. De meeste collega’s werken minimaal 5 jaar voor de organisatie. Er is binnen de organisatie veel ruimte om je eigen invalshoek te kiezen om succesvol te zijn.

Doorgroeien

Onze klanten waarderen onze prestaties. Daardoor groeien we gestaag. Ben je een teamspeler met serieuze ambities en wil je ook verder groeien? Kom werken bij Databas. We hebben je veel te bieden.

Arbeidsvoorwaarden

Wil je werken in een compact en zeer ervaren team? Groeien door uitgebreide opleidingsmogelijkheden? Zelfstandig werken? Meetbare resultaten boeken en daarvoor beloond worden? Kom dan eens met ons praten om jouw mogelijkheden bij Databas te onderzoeken. Wij zoeken professionals voor 32-40 uur in de week.