Als controller heb je een speciale rol binnen het management als financieel geweten. Je hebt de verantwoording voor de hele financiële aansturing van de organisatie met de bijbehorende afdelingen.

Vele uitdagingen liggen op je pad die ook nog wel tegenstrijdig kunnen zijn. Hoe kun je een bijdrage leveren aan de innovatie van bedrijfsprocessen? En hoe ga je om met de veranderende relatie met de bank en fiscus? Daarbij komt nog de toegenomen druk tot meer transparantie. Om nog maar te zwijgen van de toenemende complexiteit van risicomanagement.

Wij hebben al vele controllers geholpen om hun werk eenvoudiger te maken zodat er meer tijd kan gaan naar bovenstaande complexe issues. Denk daarbij aan het integreren van systemen zodat de rapportage sneller gaat zonder dat daar nog een correctieslag overheen moet. Maar ook zaken als cost en cash control en compliance kunnen wij stroomlijnen en automatiseren. Ons doel is simpel. Spreadsheets elimineren. En als dat gelukt is gaat de accountants controle eenvoudig en gemakkelijk.

Download gratis meer informatie en leer hoe wij jouw leven een stukje gemakkelijker maken. De wereld is al complex genoeg toch?

De 10 grootste nadelen van Excel in projectorganisaties